Дізнайтеся рецепт як варити рисовий суп з куркою – просто смачно та корисно й весь процес займе у вас не більше 45 хвилин.
Представляємо легкий рецепт курячого рисового супу – це здоровий суп, який ідеально підходить для холодних днів!
Він переповнений овочами та рисом, вариться у курячому бульйоні та закінчується відтінком вершковості.
Це буде один з ваших улюблених домашніх рецептів курячих та рисових супів. Він має неймовірний смак, і його легко приготувати в напружений тиждень!
Суп особливо смачний зі свіжими булочками чи з добавлянням шматочків хрусткого хліба в тарілку.
Пухкі млинці без борошна – ситний сніданок
Як варити рисовий суп з куркою з нуля?
Цей вершковий курячо-рисовий суп зробити так просто.
Просто перемішайте всі інгредієнти, накрийте кришкою і тушкуйте, поки овочі та рис не стануть м’якими.
Можна використовувати коричневий рис у цьому простому рецепті супу з курки та рису. Коричневий рис містить трохи більше клітковини, ніж білий, і він не такий трудомісткий, як дикий рис.
Чи можна заморозити курячий рисовий суп?
Перед тим як варити рисовий суп з куркою, ви повинні знати, що він чудово заморожується, якщо виконати кілька важливих кроків.
Нежирне молоко погано замерзає і буде відокремлюватися. Звичайне випарене молоко буде краще в порівнянні з нежирним або знежиреним молоком у цьому рецепті вершкового курячого рисового супу.
Якщо ви знаєте, що плануєте його заморожувати, для ще кращого результату рекомендується використовувати незбиране молоко або навіть вершки, оскільки більший вміст жиру кращий при заморожуванні та розморожуванні.
Найсмачніший літній салат з куркою та ягодами
Остудіть до кімнатної температури, потім помістіть у великий мішочок в морозильну камеру, повністю закрийте та покладіть рівно, щоб замерзнути тонким шаром. Це допоможе супу швидко розморозитися, коли він вам знадобиться на вечерю!
Щоб розморозити, можна занурити мішочок у теплу воду до розморожування, а потім розігріти до потрібної температури в мікрохвильовці або на плиті.
Як варити рисовий суп з куркою – рецепт
Курячий рисовий суп
- ЧАС ПІДГОТОВКИ 15 хвилин
- ЧАС ГОТУВАННЯ 30 хвилин
- ЗАГАЛЬНИЙ ЧАС 45 хвилин
- КІЛЬКІСТЬ 6 порцій
Інгредієнти
- ▢ 1 столова ложка олії
- ▢ 1 цибулина подрібнена
- ▢ 3 великі моркви очищені і нарізані кубиками
- ▢ 1 стебло селери, нарізане кубиками
- ▢ 1 чайна ложка часнику подрібненого
- ▢ 1 чайна ложка сушеної петрушки
- ▢ ½ чайної ложка сушений чебрець
- ▢ 1 чайна ложка солі
- ▢ ⅛ чайної ложки чорного перцю
- ▢ 5 склянок курячого бульйону з низьким вмістом натрію
- ▢ 2 курячі грудки
- ▢ 1 склянка коричневого рису
- ▢ 1 склянка пропареного молока
Як приготувати заморожені криветки: розморожувати не треба!
Покрокова інструкція
- У великому посуді для супу нагрійте олію на середньому сильному вогні. Додайте цибулю, моркву та селеру і тушіть і перемішуйте протягом 3-4 хвилин, поки цибуля не почне золотитися.
- Додайте часник, петрушку та чебрець і тушіть 1 хвилину.
- Додайте сіль і перець, бульйон, курку. Додайте рис. Перемішайте і доведіть до кипіння на середньому чи сильному вогні.
- Зменште вогонь до середньо-мінімального (варити на повільному вогні), накрийте кришкою і варіть 30 хвилин, перемішуючи кожні 10 хвилин, або поки овочі та рис не стануть м’якими.
- Дістаньте курку з посуду і нашаткуйте. Додайте назад разом з пареним молоком.
- Подавайте на стіл.
Джерело: www.spendwithpennies.com/