Дізнайтеся як приготувати спаржу на сковороді з пармезаном. Цей рецепт – це смачний, універсальний і хрусткий гарнір, який буде готовий за лічені хвилини.
Смажена на сковороді спаржа з пармезаном поєднується з будь-якими вечерями – рибою, куркою, стейком, індичкою або свининою.
Це один з найпростіших гарнірів для приготування! Чому б не подати його разом із смаженою картоплею на вашому наступному сімейному зібранні?
Найсмачніший літній салат з куркою та ягодами
Як приготувати спаржу на сковороді з пармезаном – рецепт
Який найкращий спосіб приготувати спаржу?
Смажена на сковороді спаржа, безумовно, найкраща! Це найшвидший і найпростіший спосіб приготування цього овоча.
Як ви обсмажуєте спаржу?
Увімкніть плиту, поставте на неї сковороду і додайте трохи олії. Зачекайте, поки вона нагріється, і перекладіть на сковорідку спаржу.
Смажте протягом 1-3 хвилин (залежно від товщини спаржі) і блюдо готове! Це так легко.
Чи потрібно варити спаржу перед смаженням?
Ні. В цьому абсолютно немає потреби.
Як приготувати спаржу на сковороді з пармезаном?
Спочатку промийте спаржу під проточною водою. Друге, що потрібно зробити – це обрізати тверді деталі – деталі стовбура внизу.
Нагрійте на сковороді оливкову олію і покладіть спаржу. Використовуйте шпатель, виделку або щось, що допоможе вам розподілити спаржу, щоб кожен шматок торкався сковорідки.
Як варити рисовий суп з куркою: повний рецепт
Нехай вона смажиться приблизно 20-30 секунд перед струшуванням сотейника. Ви хочете, щоб спаржа повернулася, і струсити – це найпростіший спосіб. На цьому етапі ви також можете приправити спаржу сіллю і перцем.
Притрусіть спаржу пармезаном.
Спаржу краще використовувати тонку, як олівець. На її приготування піде приблизно 1-1,5 хвилини, регулярно перевертаючи.
Сподіваюмося, вам сподобається наш рецепт як приготувати спаржу на сковороді.
Що таке спаржа і коли її сезон?
Спаржа – це схожий на спис овоч, який є членом сімейства лілійних. Зазвичай її сезон з квітня по червень, традиційно починаючи з 23 квітня і закінчуючи літнім сонцестоянням у червні. Більшість спаржі має зелений колір, але ви також можете зустріти білі та фіолетові сорти.
До найкращих рецептів з спаржі входять, починаючи від класики, як спаржеве різотто, і закінчуючи такими шедеврами, як кіш із лососем та спаржею.
Джерело: https://www.happyfoodstube.com/